Koeka

Koeka

Als je zwanger bent, dan word je overladen met adviezen en vliegen de verschillende producten om je oren. De grote vraag is altijd “wat heb ik nou allemaal echt nodig?” Wil je graag dat alles mooi bij elkaar past en op elkaar is afgestemd? Dan ben je bij Koeka aan het juiste adres. Ze hebben verschillende stoffen zoals de bekende wafelstof en zachte badstof zodat alle producten te combineren zijn in de stof en kleur die jij mooi vindt.

Of je nu je babykamer compleet wil aankleden of dat je interieur babyproof wil maken. Koeka heeft zoveel verschillende artikelen dat je je hele huis er mee kan inrichten! Alle artikelen zijn in verschillende mooie passende kleuren te verkrijgen zodat het echt een geheel word. De kleuren zijn eigentijds, zacht en hip waardoor het altijd aansluit bij je eigen inrichting zonder dat het schreeuwerig wordt. De materialen welke Koeka gebruikt zijn kwalitatief zeer goed en gaan jarenlang mee. Alles is heel zacht en fijn. Ideaal voor die kleintjes maar natuurlijk ook voor jezelf!

Babydekens, lakens, accessoires, slabbers, badjasjes, tassen, noem het maar op en Koeka heeft het! Zo heb je altijd wat te wensen. Bekijk hier het hele Koeka assortiment!

Bedtextiel

Verzorging

Boxkleden / Speelkleden

Boxen

vanaf
49,95

Buggy's

Autostoeltjes

vanaf
39,95
vanaf
74,95

Babykleding

Tassen

vanaf
27,95
sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.