Leveringsinformatie

Als je bij ons bestelt, kun je ervoor kiezen om de artikelen thuis te laten bezorgen of af te halen in een van onze 14 winkels. Het is ook mogelijk om je bestelling te gaan afhalen bij een PostNL-locatie bij jou in de buurt. Vanaf € 20,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Levering
Je kunt bij Baby-Dump niet op krediet kopen. Het te betalen bedrag dient op het moment van uitlevering voldaan te worden, dan wel voldaan te zijn. Indien je bestelling in gedeeltes wordt uitgeleverd hoef je op dat moment alleen de op dat moment geleverde artikelen en de eventuele verzendkosten te voldoen. Je geeft bij het plaatsen van je bestelling aan hoe je wenst te betalen.

Bij bezorging aan huis, is de keuze van de leveringsmethode aan Baby-Dump. De leveringen worden standaard uitgevoerd via PostNL, mocht dit niet het geval zijn dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Je bestelling wordt standaard gelevert tot aan de deur. Wil je de besteling boven gezet hebben dan berekenen wij hiervoor € 20,- extra verzendkosten. Leveringen van meubels in Duitsland zijn tot maximaal 75 km over de grens met Nederland gratis. Vanaf 75 km over de grens zullen de transportkosten worden doorberekend. Wanneer je bestelling via PostNL wordt verzonden ontvang je op het door jou opgegeven emailadres een Track and Trace code waarmee je de bestelling kunt volgen.

Wanneer je niet thuis bent op het moment dat PostNL je bestelling komt leveren, laat deze een bericht achter waarop staat wanneer ze opnieuw langskomen of dat deze bij een afhaalpunt wordt afgegeven. Ben je niet thuis wanneer onze eigen bezorgdienst de bestelling komt leveren, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een nieuwe bezorgafspraak.

Indien je bij je bestelling hebt gekozen voor het zelf afhalen van je bestelling in een van onze filialen, zal Baby-Dump ervoor zorg dragen dat je bestelling in het filiaal van je keuze wordt afgeleverd. Je ontvangt altijd een bericht wanneer je de bestelling daar kunt afhalen.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. In het winkelwagentje zie je precies wat de verzendkosten voor jouw bestelling zijn, voordat je bestelling definitief is geplaatst.

Baby-Dump berekent voor het thuis laten bezorgen van je bestelling in zowel Nederland, België als in Duitsland een standaard bijdrage in de bezorgkosten van € 3,50. Indien je ervoor kiest om je bestelling geleverd te krijgen op maandag t/m vrijdag in de avond, dan betaal je € 1,50 extra verzendkosten. Wanneer je achteraf betaalt via Afterpay worden er tevens transactiekosten van € 1,95 aan je berekend. Wanneer het totaalbedrag van je bestelling hoger is dan € 20,- komen de verzendkosten te vervallen; de extra verzendkosten voor het op maandag t/m vrijdag in de avond ontvangen van je bestelling t.w.v. € 1,50 of de transactiekosten voor het betalen via Afterpay t.w.v. € 1,95 blijven. Je geeft bij het plaatsen van je bestelling aan of je het te betalen bedrag van tevoren overmaakt, achteraf betaald via Afterpay of dat je het bedrag afrekent bij afhalen in onze winkel. Wanneer je de bestelling in een van onze filialen afhaalt hoef je uiteraard geen verzendkosten te betalen.

Onze artikelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan voorkomen dat een artikel niet voorradig is. Je krijgt in dat geval zo spoedig mogelijk bericht. Baby-Dump zal je bestelling aanhouden. Indien een artikel niet meer leverbaar is krijg je altijd bericht en heb je de mogelijkheid om een ander artikel uit te zoeken of om het bestelde artikel kosteloos te annuleren. Wanneer een artikel later dan verwacht binnenkomt, zullen eventuele andere bestelde artikelen gewoon worden uitgeleverd. In dit geval betaal je voor het later geleverde artikel geen extra verzendkosten.

Bij aflevering aan huis van grote- en/of zware artikelen nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Eventuele kosten en/of schades die voor je ontstaan omdat je thuis moet zijn voor het in ontvangst nemen van je bestelling kunnen niet op Baby-Dump B.V. worden verhaald.

Aflevering aan huis
Kies je voor aflevering aan huis en bestel je voor minder dan € 20,- dan berekenen wij voor aflevering in zowel Nederland, België of Duitsland ongeacht het gewicht slechts € 3,50 verzendkosten. Indien je ervoor kiest om je bestelling geleverd krijgen op maandag t/m vrijdag in de avond berekent Baby-Dump € 1,50 extra verzendkosten. Bestellingen boven € 20,- leveren wij af zonder verzendkosten; de extra verzendkosten voor het op maandag t/m vrijdag in de avond ontvangen van je bestelling t.w.v. € 1,50 blijven. Betaal je achteraf via Afterpay dan berekenen wij tevens € 1,95 transactiekosten. Bij grote bestellingen, zoals een babykamertje, nemen wij ruim van tevoren contact met je op om een dag van levering af te spreken. Wilt u de besteling boven gezet hebben dan berekenen wij hiervoor € 20,- extra verzendkosten.

Afhalen in één van onze winkels
Desgewenst kun je de bestelling ook bij één van onze filialen afhalen. Met 14 winkels zitten wij immers altijd in de buurt. Zodra je bestelling klaarligt, nemen wij contact op. Wanneer je de bestelling in een van onze filialen afhaalt hoef je uiteraard geen verzendkosten te betalen.

Afhalen bij een PostNL-Locatie
Bestel je op werkdagen voor 19.00u en kies je ervoor de bestelling op te gaan halen bij een PostNL-locatie dan kun je de bestelling de volgende dag van 15:00 uur ophalen. Bij sommige PostNL-locaties is het mogelijk om je bestelling de volgende dag al vanaf 9:00 uur af te halen. Je bestelling blijft 2 weken bij de desbetreffende PostNL-locatie liggen. Baby-Dump berekent voor het aanleveren bij de gekozen PostNL-locatie slecht € 3,50 verzendkosten. Wanneer het totaalbedrag van je bestelling hoger is dan € 20,- dan komen de verzendkosten te vervallen. Bij een bestelling die je gaat afhalen bij een PostNL-locatie dien je altijd vooraf te betalen of te kiezen voor achteraf betalen via Afterpay.

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.