Op zondag is Baby-Dump gesloten en is het niet mogelijk een bestelling te plaatsen.

Ruilen en Retourneren

Bij Baby-Dump bieden we de mogelijkheid een artikel binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren. Nadat je hebt aangegeven van de koop af te zien heb je nog 14 dagen om het artikel te retourneren. Je zult diverse redenen kunnen hebben voor retour zenden van een artikel. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Voor een goede afwikkeling vragen we je het onderstaande retourformulier zo compleet mogelijk in te vullen, en de zending af te leveren bij een postkantoor bij jou in de buurt.

 1. Download één van onderstaande pdf formulieren en print deze uit.
 2. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
 3. Knip het adresveld (aangegeven met schaar) af en plak deze op de doos.
 4. Graag een kopie van het aankoopbewijs (bijvoorbeeld de aankoopfactuur) bijvoegen in de doos.
 5. Het retourformulier wat overblijft kan samen met de factuur in de doos gestopt worden.
 6. Plak de doos zorgvuldig dicht.
 7. Breng de doos bij een Postkantoor bij jou in de buurt.
 8. Jouw pakket wordt verstuurd. Bewaar het kenmerk (barcode) van verzending goed.
   

Annuleren / Ruilen
Indien je een artikel wilt ruilen of de bestelling wilt annuleren, kan dit altijd binnen 14 dagen na aflevering van je bestelling. Nadat je hebt aangegeven van de koop af te zien heb je nog 14 dagen om het artikel te retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag, na aflevering van je bestelling. Bestaat je bestelling uit meerdere deelleveringen dan gaat de termijn van 14 dagen pas in na levering van het laatste product. Wanneer je de gehele bestelling wilt annuleren zal het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending van de bestelling door ons binnen 14 dagen teruggestort worden. Deze termijn start op het moment dat je aangeeft dat je de bestelling annuleert. Tevens is het mogelijk om binnen 14 dagen na aankoop je bestelling te retourneren of te ruilen in één van onze winkels. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

>> Download retourformulier Baby-Dump

Je kunt ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping.

>> Download Europees modelformulier

Beschadigd / incompleet geleverd

Heb je een beschadigd/verkeerd artikel ontvangen of is het artikel incompleet geleverd dan kun je dit kosteloos retourneren, informeer bij onze klantenservice naar ons serviceformulier. In dit geval kun je de bestelling retourneren en ontvang je binnen enkele dagen na ontvangst van de retourzending het juiste artikel. Artikelen die bezorgd zijn met de Baby-Dump bezorgservice kunnen doorgaans niet per post retour gestuurd worden, wij vragen je in dit geval contact op te nemen met onze klantenservice via vragen@baby-dump.nl of telefoon +31-(0)499-460800.

Verwerkingsproces retournering

Op het moment dat je het artikel retour stuurt, duurt het altijd even voordat deze door ons in ontvangst genomen kan worden. Normaliter duurt het 2-3 werkdagen voordat het pakket door PostNL wordt afgeleverd. Zodra het pakket bij ons is afgeleverd, wordt deze uiteraard zo spoedig mogelijk verwerkt. Ons streven is om dit af te handelen binnen 1-3 werkdagen, mits het artikel voorradig is. Bij annulering ontvangt je zo snel mogelijk en uiterlijk met 14 dagen na ontbinding het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending retour, mits het de complete bestelling betreft.

Teleurstellende zwangerschap
Bij een teleurstellende zwangerschap kun je de ongebruikte artikelen retourneren naar Baby-Dump. Na ontvangst van de artikelen ontvang je van ons het volledige aankoopbedrag terug. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Retouradres:
Baby-Dump B.V.
T.a.v. Retouren
Nijnselseweg 26
5492 HE St. Oedenrode

*Voorwaarden

 • Voedingsartikelen waarvan de verzegeling is verbroken kunnen in verband met hygiëne niet retour gestuurd worden.
 • Stuur de artikelen compleet (inclusief alle toebehorende items bij het artikel) retour in de originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Bij beschadigde of incomplete artikelen zijn wij vanwege de waardevermindering genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Daarom adviseren wij je om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren.
 • Indien je een artikel retour stuurt vanuit België kan dit enkel met PostNL België of de Belgische standaardpost (geen koeriersdiensten).
 • De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.
sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.