Service - lekker makkelijk

Bij ons weet je waar

Je aan toe bent!

De komst van je baby is al spannend genoeg.
Daarom is het fijn dat je bij ons weet waar je aan toe bent. Wij bieden niet alleen de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs, maar een tevreden klant staat bij ons ook hoog in het vaandel! Met onze goede service zetten wij bij Babydump de puntjes op de i. Dit betekend voor jou als klant het volgende:

1. Laagste prijsgarantie
Bij Babydump koop je altijd tegen de laagste prijs. Heb je een artikel bij Babydump gekocht en zie je hetzelfde artikel elders voor een lagere prijs? Dan krijg je het prijsverschil van ons terug*.

2. Gratis bezorging
Bij Babydump wordt je bestelling vanaf 20,- gratis bij je thuisbezorgd in Nederland en België.

3. Snelle levering
Op werkdagen vóór 19:00 uur besteld morgen in huis, ook ‘s avonds en op zaterdag. Mits het artikel voorradig is en verzonden kan worden per post.

4. Kwaliteitsgarantie
Bij Babydump koop je altijd kwaliteit. Je mag er dan ook vanuit gaan dat alle artikelen 100% in orde zijn. De kwaliteit van een artikel wordt bepaald door de fabrikant. Heb je toch een klacht? Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze met de grootste zorg wordt behandeld.

5. Geen aanbetaling
Bij Babydump profiteer je van het feit dat je geen aanbetaling hoeft te doen, wanneer je de artikelen later geleverd wil hebben of wanneer ze nog niet op voorraad zijn. We reserveren de artikelen voor je zodat je ze geleverd krijgt op het moment dat voor jou het beste uitkomt!

6. Retourgarantie
Wij nemen alle eventuele risico’s voor onze rekening. Mocht je zwangerschap onverhoopt teleurstellend aflopen, dan nemen wij alle artikelen die je bij Babydump gekocht hebt retour en ontvang je je geld terug. Zijn de artikelen nog niet geleverd, dan betalen wij je de eventuele aanbetaling terug.

Garantiecertificaat

In onze winkels kun je vragen naar het Baby-Dump Garantiecertificaat.
Hierin staan alle voorwaarden nogmaals voor je uiteengezet.

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.