Goedkope babyslaapzakken

Een slaapzak houdt je kindje de gehele nacht op een warme en comfortabele temperatuur. Hij/zij draait hierin niet zomaar op de buik en klimt minder gemakkelijk uit bed. En voor de onrustige slapertjes; je kan gerust zijn dat hij/zij zich nooit bloot woelt. Een juiste slaapzak biedt je kindje wel ruimte om lekker te kunnen trappelen.

In een slaapzak slaapt je kindje erg veilig. Let er wel op dat je de goede maat kiest (vanaf 50 cm tot 110 cm). De opening van de hals mag niet te groot zijn,anders zou je kindje er in kunnen schieten. Kies ook voor de juiste slaapzak afgestemd op het juiste seizoen. Heeft de slaapzak een wintervoering? Dan is geen extra beddengoed nodig. Hiermee voorkom je bovendien dat je kindje onder de dekens terechtkomt.

Baby-Dump heeft een mooie collectie goedkope babyslaapzakken van diverse bekende merken. Kies de babyslaapzak goedkoop die past bij dit seizoen alsmede de lengte van je kindje. Kies voor een goede en gezonde nachtrust. Voor je kindje, maar ook voor jou!

 

Let op:

Deze selectie goedkope babyslaapzakjes betreft slechts een greep uit de totale collectie slaapzakken. Het complete aanbod van babyslaapzakken vind je bij "slaapzakken".

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.