Betaalinformatie

Je kunt niet op krediet kopen. Het te betalen bedrag van je bestelling, verminderd met eventuele later te leveren artikelen, dient op het moment van uitlevering voldaan te worden, dan wel voldaan te zijn.

Je geeft bij het plaatsen van je bestelling aan hoe je wilt betalen. Het totaalbedrag van je bestelling wordt aan je bevestigd in de email die je ontvangt bij het plaatsen van een bestelling. In deze email wordt ook de wijze van betaling die je hebt gekozen bevestigd. Deze email wordt automatisch gegenereerd en Baby-Dump kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud.

Mocht het te betalen bedrag (per abuis) niet zijn voldaan na de uitlevering van je bestelling, dan ontvang je van ons een factuur met daarop het te betalen bedrag. Je dient deze factuur binnen de vermelde betalingstermijn te voldoen. Indien het te betalen bedrag na het verstrijken van de betalingstermijn niet is voldaan, is Baby-Dump gerechtigd om de vordering ter incasso uithanden te geven. Alle (buiten-) gerechtelijke kosten die hier uit voortvloeien zijn voor jouw rekening.

Je kunt je bestelling als volgt betalen:

Vooruitbetaling
Maak het totaalbedrag direct na bestelling aan ons over. Wij verzenden de bestelling zodra het bedrag op onze rekening staat. De verzendkosten voor zowel Nederland, België als Duitsland bedragen € 3,50. Bestel je voor meer dan € 20,00 dan komen de verzendkosten te vervallen. Bij betaling vooraf betaal je geen rembourskosten.

iDeal
Gebruik het gemak van het iDeal betaalsysteem. Tijdens het bestellen kom je vanzelf op de site voor internetbankieren van jouw bank. Hier hoef je alleen maar in te loggen en akkoord te geven op de betaalopdracht. De verzendkosten voor zowel Nederland, België als Duitsland bedragen € 3,50. Bestel je voor meer dan € 20,00 dan komen zelfs de verzendkosten te vervallen. Indien je ervoor kiest om je bestelling geleverd krijgen op maandag t/m vrijdag in de avond, dan betaal je € 1,50 extra verzendkosten. Bij betaling vooraf betaal je geen rembourskosten.

Creditcard
Maak gebruik van het gemak van betalen met je creditcard. Baby-Dump accepteert creditcardbetalingen via Buckaroo. De verzendkosten voor zowel Nederland, België als Duitsland bedragen € 3,50. Bestel je voor meer dan € 20,00 dan komen zelfs de verzendkosten te vervallen. Indien je ervoor kiest om je bestelling geleverd krijgen op maandag t/m vrijdag in de avond, dan betaal je € 1,50 extra verzendkosten. Bij betaling vooraf betaal je geen rembourskosten.

Bancontact/Mister Cash
Woon je in België, gebruik dan het gemak van betalen met je bankkaart via Bancontact/Mister Cash. Tijdens het bestellen kom je vanzelf op de site voor internetbankieren van jouw bank. Hier hoef je alleen maar in te loggen en akkoord te geven op de betaalopdracht. De verzendkosten voor zowel Nederland, België als Duitsland bedragen € 3,50. Bestel je voor meer dan € 20,00 dan komen zelfs de verzendkosten te vervallen. Indien je ervoor kiest om je bestelling geleverd krijgen op maandag t/m vrijdag in de avond, dan betaal je € 1,50 extra verzendkosten. Bij betaling vooraf betaal je geen rembourskosten.

Onder rembours
Eventueel versturen wij de bestelling onder rembours. Je betaalt dan contant bij aflevering. De verzendkosten bedragen € 3,50 plus € 10,00 rembourskosten. Bij bestellingen van meer dan € 20,00 komen zelfs de verzendkosten te vervallen; de rembourskosten t.w.v. € 10,00 blijven. Je kunt niet met een creditcard of met pin betalen. 
(Let op!! Deze manier van betalen is niet mogelijk in België en Duitsland).

Contante betaling
Ook kun je ervoor kiezen je bestelling af te halen bij één van onze filialen. Je betaalt dan gewoon contant of met pin of met je creditcard aan de kassa. Wanneer je je bestelling in een van onze filialen afhaalt hoef je uiteraard geen verzend- en rembourskosten te betalen.

Rekening informatie
Nederland
IBAN: NL32 RABO 0322 7528 17
BIC/SWIFT: RABONL2U
tnv: Baby-Dump B.V.
Naam bank: Rabobank
België
Rekeningnummer: 363-1137447-65
IBAN: BE18 3631 1374 4765
BIC/SWIFT: BBRUBEBB
tnv: Baby-Dump B.V.B.A.
Naam Bank: ING Bank België

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.