Joolz Geo

Joolz Geo3

Het modulaire ontwerp van de Joolz Geo biedt drie configuraties. Welke je ook kiest, door het lichtgewicht onderstel en compacte vouwsysteem blijft de Joolz Geo ongelooflijk wendbaar, gebruiksvriendelijk en comfortabel. Dit is de derde generatie in binnen de Joolz Geo familie.

De Joolz Geo 3 heeft een aantal updates ondergaan, zo is de reiswieg voorzien van een goede ventilatie en een uitbreidbare zonnenkap. De ontgrendelingsclips om de reiswieg en de zitting van het frame te demonteren zijn vereenvoudigd middels een memoryfunctie. Het zitgdeelte is met één envoudige knop te verstellen, het voetenplankje van de zitting is verstelbaar. De zitting is nu ook voorzien van een mesh zomerbekleding. Al met al heel wat verbeteringen die ten goede komen aan de ouder en het kind.

De Joolz Geo Mono heeft boven een ruime wieg of stoel en onder een grote boodschappenmand- die je er ook makkelijk af kunt klikken. En hij is eenvoudig uit te breiden, mocht dat nodig zijn. Met de Joolz Geo Duo vervoer je twee kindjes tegelijk. De oudste in de stoel en de jongste in de wieg. En als je baby groeit verwissel je de wieg voor een tweede stoel. De Joolz Geo Twin is geschikt voor twee kindjes van dezelfde leeftijd. Eerst allebei in de wieg en na een maand of zes verwissel je de wiegjes voor twee stoelen. Welk van de mogelijke configuraties ook bij je past, de Joolz Geo3 kinderwagen blijft zeer comfortabel, wendbaar en gebruiksvriendelijk. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen: Bestel nu op de website de Joolz Geo configuratie van jou keuze!

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.