Regenhoes buggy

In ons kikkerlandje is een regenhoes voor je buggy natuurlijk onmisbaar. Bij bepaalde buggy's wordt een regenhoes standaard meegeleverd. Bij weer andere modellen is het een optioneel artikel. Vaak passen de regenhoezen van het merk van de buggy beter dan een universeel exemplaar, maar deze zijn dan ook vaak duurder. Wanneer de regenhoes niet standaard wordt meegeleverd, kan je deze eenvoudig terugvinden bij de accessoires van het merk van de buggy.

Lees meer...

Voor een praktische, stijlvolle en comfortabele buggy heb je bij Babydump veel keuze. We hebben buggy's van verschillende bekende merken maar hoe prettig de vering en verstelbare voeten-/rugleuning ook is; met een flinke hoosbui is de pret snel verdwenen. En in Nederland valt er geregeld een dergelijke plensbui die niet altijd te vermijden valt. Gelukkig kun je bij Babydump ook terecht voor een regenhoes voor je buggy. Op die manier komt jouw kindje in ieder geval droog aan.

Assortiment buggy regenhoes

Doordat er zoveel keuze is op het gebied van buggy's is niet elke buggy gelijk. Veel merken produceren daarom ook hun eigen regenhoezen die uiteraard naadloos passen op de buggy's die het merk levert. Bij Babydump kun je dus ook eenvoudig een bijpassende regenhoes voor je buggy bestellen. Via de zoekfilters vind je snel jouw model buggy en de regenhoes die daarvoor beschikbaar is.

Bestellen regenhoes buggy

Door onze snelle levertijden kun je jouw buggy al snel voorzien van een regenhoes. Bestellingen die op een werkdag voor 19:00 uur worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verzonden. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan verzenden we kosteloos. Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van onze winkels.

Lees minder...
Filteren

13 artikelen

Filteren

13 artikelen

Oval loader