Opbergmand

Met de komst van een kindje heb je plots ook veel meer spullen in huis. Om je woning er toch opgeruimd uit te laten zien, kan een opbergmand helpen om de spullen uit het zicht te houden. De opbergmanden zelf zien er mooi uit en in het assortiment van Babydump valt er heel wat te kiezen. We hebben opbergmanden en commodemandjes van verschillende bekende merken.

Opbergmand assortiment

In ons assortiment hebben we manden in verschillende kleuren en structuren. In de commodemandjes kun je je luiers, flesjes, speentjes etc. eenvoudig kwijt en zijn ze snel bij de hand wanner je het mandje op de commode zet. De opbergmanden kunnen ook gebruikt worden voor het opbergen van andere kleine spulletjes op de kinderkamer. Door de leuke designs en trendy kleuren is het ook een aanwinst voor je interieur. Bekijk onze leuke opbergmandjes en kies het mandje dat het meeste aansluit op jouw wensen. Welk mandje je ook kiest, door onze laagsteprijsgarantie betaal je altijd de beste prijs.

Commodemand online bestellen

Wanneer je jouw favoriete commodemand voor 19:00 uur bestelt op een werkdag, dan kun je het de volgende dag al thuis verwachten (mits op voorraad). Verzending is gratis vanaf 20 euro. Of kom onze collectie met eigen ogen bekijken in een van onze winkels. De contactgegevens zijn terug te vinden op onze website.

Oval loader