Oorbeschermer baby

In het begin van de ontwikkeling is je kindje nog erg kwetsbaar. Fel licht, temperatuurverschillen, lawaai; ze kunnen allemaal de gevoelige zintuigen van je kindje behoorlijk op de proef stellen. Gelukkig zijn er verschillende artikelen die daarbij uitkomst kunnen bieden zoals zonneschermen, ademende matrassen en baby oorbescherming. Niet alleen zal de oorbescherming de baby behouden voor te harde geluiden maar helpt het ook met het slapen op drukke locaties. Zo kun je je baby makkelijk meenemen naar bijvoorbeeld een sportevenement of concert.

Assortiment oorbescherming baby

In onze webshop kun je eenvoudig onze zoekfilters gebruiken om snel een selectie te vinden van de gewenste artikelen. Zo kun je bijvoorbeeld op merk en prijs filteren. Wanneer je de oorbeschermer voor je baby hebt gevonden die aan je eisen voldoet, kun je het eenvoudig aan je winkelmandje toevoegen. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Is de bestelwaarde lager, bekijk dan ook de rest van het assortiment; we hebben een ruime keuze aan leuke en praktische artikelen.

Snelle levering baby oorbescherming

Bestel je voor 19:00 uur dan stelt dat ons in staat het nog dezelfde werkdag te verzenden. Zo kun je je oorbeschermer voor je baby al de volgende dag verwachten (ook ’s avonds en op zaterdag). Kom je liever eens langs in onze winkels om het assortiment met eigen ogen te bekijken? Je bent altijd welkom, zie de contactgegevens op onze website.

Oval loader