Nachtlampje

Voor veel kinderen is een donkere kamer erg eng en voelen ze zich daarin erg kwetsbaar. Nachtlampjes bieden in dat geval uitkomst. Door te kunnen zien dat de kust veilig is, voelt jouw kindje zich gerust en valt het makkelijker in slaap. Bij Babydump hebben we lampjes van verschillende A-merken in vele leuke varianten. Voor welk nachtlampje voor je baby je ook kiest; ze zijn allemaal gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Zo betaal je dus altijd de beste prijs in Nederland.

Assortiment baby nachtlampje

In ons assortiment vind je onder andere leuke nachtlampjes van Nijntje. Is je kindje al wat ouder dan kun je ook een slaaptrainer overwegen waarop je kindje kan zien wanneer het tijd is om te slapen en uit bed te gaan. Doordat de meeste nachtlampjes uitgerust zijn met een ledlampje, zijn ze ook energiezuinig. Goed voor het milieu en de portemonnee.

Online bestellen nachtlampje baby

Is het baby nachtlampje op voorraad en je bestelt voor 19:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag en kun je het de volgende dag thuis verwachten (ook op zaterdag). Wanneer de totale waarde van je bestelling 20 euro of meer bedraagt, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Toch liever eens langskomen in een van onze winkels voor een nachtlampje? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Je bent van harte welkom. Zie de overzichtspagina op onze website voor contactgegevens en openingstijden.

Oval loader