Kraamartikelen

Bij Babydump kun je terecht voor vele verschillende type artikelen. Of het nu gaat om het dagelijks leven te vergemakkelijken voor de ouder, de veiligheid van het kindje te vergroten of om de kinderkamer mee op te fleuren; ons assortiment biedt het allemaal. Door ons enorme aanbod kun je bijvoorbeeld ook prima slagen voor kraambenodigdheden.

Assortiment kraambenodigdheden

In ons assortiment vind je een kraammatras om je matras te beschermen wanneer je vliezen breken maar ook een navelstrengklem, kraamverband en zoogkompressen zijn er te vinden. We hebben verschillende artikelen en ook samengestelde kraampakketten waarbij je direct een selectie van kraamartikelen koopt. Ook voor kraamcadeaus kun je prima slagen bij Babydump. Zo vind je o.a. leuke kraambezoekboeken waarin alle ervaringen tijdens de kraambezoeken vastgelegd kunnen worden.

Online kraamartikelen bestellen

Welke artikelen je ook bestelt, ze worden allemaal gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Zo betaal je nooit te veel en door onze snelle levertijden heb je de artikelen snel in huis. Bestel je voor 19:00 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag en heb je het de volgende dag al in huis. Verzendkosten voor bestellingen vanaf 20 euro zijn gratis. Kom je liever eens shoppen in een van onze winkels dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je vindt de adresgegevens van al onze winkels op onze website.

Oval loader