Complete babykamer

Je bent zwanger! Hoe fijn is dat? Nu kan eindelijk die ene kamer in je huis worden ingericht als babykamer. Heerlijk gaan shoppen voor al die leuke babymeubels. De meeste aanstaande ouders kiezen een complete babykamer voor hun kindje. Dit is nog altijd erg populair. Een babykamer compleet houdt in: een babybedje oftewel een ledikant. Daarnaast een commode om je kindje op te verzorgen en een hang-/legkast om zijn of haar kleertjes en andere spulletjes in te bewaren.

Babykamers compleet zijn er vele soorten en maten. Om te beginnen het ledikantje. De standaard afmetingen zijn 60 x 120 cm. Nieuw is het meegroeibed van 60 x 120 cm. Dit kun je, als je kind 2 jaar oud is, ombouwen tot een junior bedbank (60 x 120 cm). Als je kind 5 jaar oud is, kun je deze bedbank ombouwen met de meegeleverde extra lange zijden tot een tienerbed (90 x 200 cm). Ten opzichte van een standaard ledikant kun je met het meegroeibed dus echt jaren vooruit.

Je kunt ook kiezen voor een juniorledikant met de afmetingen 70 x 140 cm. Bij dit ledikant vervang je op een gegeven moment de spijlenzijden door juniorzijden. Een juniorbed kun je gebruiken totdat je kindje 6 jaar is.

Ook de commode kan in vele soorten en maten. Met laden, deurtjes of schappen. Ruimtebesparend (dus net breed genoeg voor een aankleedkussen) tot een royale breedte met veel werkruimte. Ook de grootte van de hang-/legkast kan erg verschillen en je keuze is natuurlijk afhankelijk van de afmeting van je babykamer. Met deze 3 items maak je een complete babykamer. Kom voor het grootste aanbod babykamers compleet naar Babydump. Wat je ook zoekt, er is voor elk wat wils en voor iedere portemonnee. Maak je babykamer compleet met babymeubels van Babydump. Nieuwsgierig? Kom eens lang. Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden voor een complete babykamer.

Oval loader