Babymatras

Ook op het gebied van babymatrassen valt er tegenwoordig heel wat te kiezen. Je wilt natuurlijk dat je kindje veilig en comfortabel de nacht doorbrengt. In de webshop van Babydump kun je eenvoudig een overzicht vinden van onze matrassen. Zo kun je op type, merk en prijs sorteren. Wij werken met topmerken. Door onze laagsteprijsgarantie kun je altijd een babymatras kopen tegen de scherpste prijzen van Nederland.

Assortiment babymatrassen

Zo zijn er matrassen met bijvoorbeeld koudschuim dat zorgt voor druk verlagende ondersteuning. Dat vermindert het draaien van je kindje en gaat afplatting van het hoofdje tegen. Een tencel kan het matras bacterievrij houden en voelt lekker zacht aan. Een van de indicatoren voor een goed matras is dat het ademend is en vocht kan afvoeren. Zo ligt je kindje droog en slaapt het prettiger. Voor een matras voor een logeerbed is dit bijvoorbeeld minder belangrijk.

Babymatras online kopen

Heb je een matras gevonden dat aan jouw eisen voldoet? Bestel dan vandaag nog voor 19:00 uur dan heb je het babymatras de volgende dag al in huis (mits op voorraad en m.u.v. zondag). Bestellingen van 20 euro of meer verzenden we gratis. Kom je toch eens liever de matrassen testen? Dat kan in een van onze winkels die je verspreid over Nederland vindt. Een overzicht van de vestigingen is terug te vinden op onze website.

Oval loader