NUKĀ®

Over NUK

60 jaar geleden hebben de orthodontist Professor Balters en de tandheelkundige chirurg Dokter Müller, de eerste natuurlijke en fysiologische speen ontwikkeld met de natuur als model. Ontwikkeld om de vorm van de moederborst tijdens het voeden na te bootsen, passen de spenen van NUK zich perfect aan de mondholte van de pasgeborene aan en zijn dus ook geschikt voor moeders die borst- en flesvoeding willen combineren.

Flessen

Als ‘pasgeboren ouder’ ben je natuurlijk volop aan het genieten van je kleintje. Maar wat als je baby niet goed slaapt, drinkt of groeit? Als één van deze dingen niet goed gaat, heeft dat invloed op het hele welzijn van je kindje. En daarmee ook op je eigen welzijn. Dan is het goed te weten dat de fles die jullie gebruiken invloed heeft. Baby’s die in het juiste tempo drinken, op een natuurlijke manier, hebben minder krampjes en een betere spijsvertering. Met alle positieve gevolgen van dien!

FopspenenMet een NUK fopspeen heb je de beste en meest verantwoorde fopspeen die verkrijgbaar is. De dental fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel en goed voor de tand en kaakontwikkeling. NUK is uitvinder van de dental fopspeen vorm. In haar 60 jarig bestaan heeft NUK continu onderzoek naar de vorm en materiaal van fopspenen gedaan. Dit maakt NUK fopspenen wereldwijd de meest gebruikte en geadviseerde fopspeen.

Magic Cup: Eenvoudig zelf leren drinken.

Leren drinken uit een normaal glas is voor veel kinderen een grote stap. De NUK Magic Cup is een leerbeker die deze stap vergemakkelijkt door de innovatieve drinkrand.

Zodra het kind de beker aan de lippen zet en zuigt, opent de drinkrand en kan er gedronken worden. De drinkrand werkt helemaal rondom, precies zoals een gewoon glas! De perfecte tussenstap dus. De rand lekt niet als de beker valt en daarom handig om knoeien te voorkomen. Ook reinigen is kinderlijk eenvoudig. De drie delen van de cup kunnen gewoon in de vaatwasser gereinigd worden.

FlesspenenNUK is wereldwijd marktleider op het gebied van fopspenen en drinkflessen voor kinderen en uitvinder van de gepatenteerde NUK vorm. De asymmetrische spenen zijn geïnspireerd door de natuur, die een gezonde tand en kaakontwikkeling bij baby’s en peuters ondersteund. De spenen van NUK passen zich op natuurlijke wijze aan de kaak aan, trainen de spieren in de mond en voorkomen dat je baby lucht inslikt.

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.