MicmacbagsSinds 1949

Micmacbags is ontstaan in 1949 door een groot avontuur. Onze artistieke ‘founding father’ was een echte pionier. Hij las veel verhalen en ontwierp tassen. Daarom vertrok hij op jonge leeftijd naar India. Daar ging een jongensdroom in vervulling: in een prachtige fabriek werden zijn zelfgemaakte tassenontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen waren geïnspireerd op de leefwijze van de Micmac indianen: avontuurlijk en praktisch. Het resulteerde in een perfecte balans tussen ontwerp en functionaliteit: de Micmacbags.Waar komt jouw tas vandaan?

De Micmacbags komt uit India. Naast dat wij streven naar stijlvolle en praktische tassen geloven wij dat een goed product alleen onder de juiste omstandigheden ontstaat. Daarom is onze fabriek in India SA8000 gecertificeerd. Wij garanderen onze Micmacbags medewerkers een eerlijk loon, goede werkomstandigheden en de beste arbeidstijden. Dit is voor ons niet meer dan normaal, maar in de praktijk is dat niet altijd even vanzelfsprekend. Daarom hebben wij dagelijks contact met onze medewerkers in India en bezoeken we hen minimaal twee keer per jaar.

Zo hebben we goed zicht op de handhaving van de juiste arbeidsomstandigheden en worden onze werknemers intensief betrokken bij de verschillende processen. Zo zijn we in staat een Micmacbags te leveren dat niet alleen mooi is aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant.

De ideale verzorgingstas ...

Micmacbags staat garant voor goede kwaliteit en de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Onze verzorgingstassen zijn, net als de leefwijze van de Micmac indianen, erg praktisch. De Micmacbags zijn gemaakt door vakmensen en sluiten aan bij de laatste modetrends. Door het onbewerkte leer heeft de tas een stoere look, waarmee je voor de dag kan komen!

Voor mama én papa!

Niet elke papa loopt graag met een verzorgingstas achter de kinderwagen. Daarom maakte Micmacbags praktische tassen voor mama én papa. Een stoere rugtas, of een leren handtas. Met een Micmacbags loopt niet alleen mama, maar ook papa met plezier achter de kinderwagen.sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.