LuvionĀ®

Hoge kwaliteit, veel functionaliteiten en strak design. Altijd vooruit lopen op het gebied van innovatie. Het ontwikkelen en fabriceren van de beste babyfoons en babyproducten. Dat is Luvion. Opgericht door twee technische broers en tevens jonge vaders, die simpelweg zijn begonnen met het ontwikkelen van babyproducten die voldeden aan hun eigen hoge eisen. Dit pakte goed uit. Luvion is snel uitgegroeid tot een gevestigd wereldwijd merk.

Babyfoons

Luvion Essential

Heel véél functies zoals terugspreken, slaapliedjes, geluidsactivering (VOX), een mooi 3,5” LCD scherm én uitbreidbaar met meerdere camera’s! Deze parelwitte Essential heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en het is niet voor niets dat deze kwaliteitsbabyfoon o.a. “Best uit Test” bij KEK Mama magazine kwam, genomineerd is voor de Consumenten Award van Ouders van Nu en als beste wordt gereviewed op Kieskeurig.nl. Deze Luvion is absoluut de best beoordeelde en bestverkochte beeldbabyfoon van dit moment.

Bekijk deze babyfoon

Luvion Supreme Connect

Als je alleen het allerbeste wil dan zit je hier goed. Een scherp 4,3” beeldscherm, alle functies die je maar kan bedenken (o.a. terugspreken, slaapliedjes, temperatuurweergave), een opname functie, een op afstand draaibare camera, de optie meerdere camera’s toe te voegen én de optionele mogelijkheid om de beelden waar ook ter wereld op je smartphone te zien. Superieure kwaliteit in combinatie met strakke looks en een plezierig gebruiksgemak. De innovatieve Supreme Connect heeft het allemaal. De Supreme Connect is dan ook door Tros Radar beoordeeld met een 7,5.

Bekijk deze babyfoon

Luvion Prestige Touch 2

De Prestige Touch 2 van Luvion is een babyfoon met camera met een ongekend groot en scherp 7 inch beeldscherm. Zo hoef je je baby geen moment meer uit het oog te verliezen. Een groot gezin? De Prestige Touch 2 kan maar liefst 4 beelden tegelijk laten zien! Vanzelfsprekend krijg je verder wat je van Luvion gewend bent: een babyfoon met een trendy design, een op afstand draaibare camera, het scherpste beeld, helder geluid en handige functionaliteiten zoals temperatuurweergave en terugspreekfunctie. De Prestige Touch 2 is in Nederland door de consumentenbond als beste getest en wordt wereldwijd ook hoog gewaardeerd. Zo is de Prestige Touch 2 door het gerenommeerde Britse Mother & Baby uitgeroepen tot de beste babyfoon van 2017 en is deze babyfoon ook voor deze titel in Australië genomineerd.

Bekijk deze babyfoon

Luvion Easy Plus

Zoals de naam al doet vermoeden is de Luvion Easy Plus babyfoon met camera super makkelijk in gebruik. De Easy Plus beschikt over de mogelijkheid om 2 camera's aan te sluiten, handig voor broertjes of zusjes! Een 2.4" LCD scherm zorgt voor scherpe beeldweergave en de luvion smart VOX functie zorgt ervoor dat bij gebruik van twee camera's probleemloos beide kamers kunnen worden gemonitord.

De Luvion Easy plus is natuurlijk ook van alle basisfuncties voorzien, zoals terugspreek functie en temperatuur weergave. Het strakke design en het scherpe 2,4" kleurenscherm zorgen, zoals u van Luvion mag verwachten, voor een prettige gebruikservaring.

Bekijk deze babyfoon

Luvion Essential Plus

De Luvion Essential Plus babyfoon met camera is de nieuwste telg van de Essential familie, Luvion’s absolute bestseller. Deze Plus versie van de Essential beschikt over alle functies van de Luvion Essential plus enkele toevoegingen. Zo beschikt de Essential Plus over een pan & tilt camera, hiermee is het mogelijk om de camera op afstand via de monitor te draaien zodat de baby altijd goed in beeld is. Daarnaast is de monitor ook voorzien van een grotere accu zodat deze nog langer zonder de adapter kan worden gebruikt. De Luvion Essential plus is ook voorzien van de Luvion Smart Vox functie die ervoor zorgt dat alle de kamers gelijktijdig optimaal gemonitord kunnen worden.

Luvion is een 100% Nederlands bedrijf, gevestigd in Delft en is fabrikant en leverancier van trendy premium kinder- en babyproducten. Luvion ontwikkelt speciaal voor jonge ouders babyproducten van de hoogste kwaliteit. Ieder Luvion product moet zichzelf onderscheiden door een hoge functionaliteit, een trendy ontwerp, gebruiksgemak en een uitstekende kwaliteit. Luvion is opgericht in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Inmiddels worden Luvion babyproducten verkocht in meer dan 25 landen, van Nederland tot Australie vertrouwen jonge ouders op de producten van Luvion.

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.