Jippie's®Veilig op avontuur met Jippie's kinderveiligheid!

Zodra kinderen kunnen kruipen, gaan ze op avontuur. De wereld is één grote ontdekkingsreis. Alles in huis is interessant en moet worden uitgeprobeerd. Heerlijk om zo'n kleintje op avontuur te zien gaan!

De producten van Jippie's zijn van hoge kwaliteit en vooral praktisch. Uiteraard hoef je van je huis geen fort te maken. Maar er zijn wel een aantal plaatsen die goed beveiligd moeten worden. Het klinkt een beetje raar, maar soms is het goed om zelf op handen en voeten door het huis te gaan om te kijken wat de gevaarlijke plekken zijn in huis. Denk daarbij aan scherpe tafelhoeken. Wanneer een kind kruipt, stoot deze zich vaak aan de onderkant van de tafel. Dankzij de Jippie's dubbele tafelhoeken worden zowel de boven- als de onderkant van de tafel voorzien van een zachte rand.

Andere belangrijke plekken zijn bijvoorbeeld de trap, de keuken en stopcontacten. Deze zitten vaak op onmogelijke plekken, zoals bij de commode en het bedje. Gelukkig zijn ze eenvoudig af te schremen met een Jippie's stopcontactdraaier.

Met een collectie van meer dan 400 producten, hebben wij voor bijna iedere situatie een oplossing.

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.