DeryanDeryan BV biedt ideale oplossingen voor uw kind.Sinds 2001 brengt Deryan hoogwaardige producten op de markt welke als gemak, licht, comfortabel en ideaal beschouwd worden.

Wij onderscheiden ons op hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Deze dragen bij aan de veiligheid en het welzijn van uw kind.

Een jong, dynamisch en enthousiast team werkt dagelijks aan het blijven verbeteren en ontwikkelen van onze producten.We wensen u veel plezier met de producten van Deryan.De Travel Cot Peuter LuxeDe Travel Cot Peuter is een compact pop-up reisbedje/tentje welke slechts 3 kg weegt en gemakkelijk mee te nemen is. De ideale oplossing en vervanging voor het zware campingbed.

Ideaal voor een kort bezoekje aan ouders, familie of vrienden maar ook zeer geschikt voor een lang weekendje weg of heerlijke vakantie in het buitenland. Voor elke plek en voor ieder moment op de dag biedt deze Deryan Travel Cot u het gemak voor uw baby.

Uw Deryan Travel Cot is zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van alle gemakken. Binnen 2 seconden is uw Deryan Travel Cot uitgeklapt en klaar voor gebruik. Binnen 8 seconden is uw Deryan Travel Cot weer ingeklapt om in de draagtas opgeborgen te worden. De Deryan Travel Cot neemt weinig ruimte in beslag en is ultralicht.De Travel Cot Baby LuxeDe Travel Cot Baby Luxe is een compact pop-up reisbedje/tentje welke iets kleiner is dan de Peuter Luxe versie en slechts 2 kg weegt en gemakkelijk mee te nemen is. De ideale oplossing en vervanging voor het zware campingbed.

Ideaal voor een kort bezoekje aan ouders, familie of vrienden maar ook zeer geschikt voor een lang weekendje weg of heerlijke vakantie in het buitenland. Voor elke plek en voor ieder moment op de dag biedt deze Deryan Travel Cot u het gemak voor uw baby.

Uw Deryan Travel Cot is zeer gebruiksvriendelijk en voorzien van alle gemakken. Binnen 2 seconden is uw Deryan Travel Cot uitgeklapt en klaar voor gebruik. Binnen 8 seconden is uw Deryan Travel Cot weer ingeklapt om in de draagtas opgeborgen te worden. De Deryan Travel Cot neemt weinig ruimte in beslag en is ultralicht.De Travel Cot Peuterbox 2 in 1De Travel Cot Peuterbox van Deryan is de ideale 2 – in – 1 oplossing voor zowel thuis als onderweg. Naast een peuterbox kan deze ook gebruikt worden als lichtgewicht reisbedje.De Travel Cot Peuterbox is lichtgewicht, compact en zeer gebruiksvriendelijk. Binnen 2 seconden is de Peuterbox uitgeklapt en kan deze als reisbed/tent gebruikt worden. Door het bevestigen van het meegeleverde aluminium frame heeft u binnen een mum van tijd een veilige Peuterbox. Op deze manier hebben ouders het gemak van het pop-up systeem en de veiligheid en degelijkheid van een Peuterbox.De vensters van de tent zijn gemaakt van muggengaas met een diameter van minder dan 1 mm en geeft hiermee de garantie dat ook de kleinste insecten en ander ongedierte niet de kans krijgen bij uw kind te komen. In de dubbele bodem van de tent kan het zelf opblaasbare matras worden geplaatst, op deze manier is het onmogelijk voor uw kind om onder het matras verstrikt te raken.De gebruikte stoffen in de tent zijn brandwerend en 50% UV bestendig.

De tenten zijn allen voorzien van de volgende test certificaten: NF EN1466+A, EN71-1-2-3, NF EN1888 en 91-1292.In de kleuren SILVER en CREAME verkrijgbaar.POP - UP Principe

Onze Travel Cot tenten staan binnen 2 seconden klaar voor gebruik. En zijn in mum van tijd weer opgevouwen en klaar om ingepakt te worden.

Bekijk hiernaast de instructievideo voor het opzetten en opvouwen van onze Travel Cot tenten.

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.