Bumbo™

Bumbo - Love and support for every child

De producten van Bumbo zorgen ervoor dat het leven van kinderen en hun ouders aangenamer wordt. Alles is goed doordacht ontworpen en Bumbo heeft veiligheid hoog in het vaandel.

Maar niet alleen onze eigen kinderen hebben recht op veiligheid en liefde maar ook kinderen elders in de wereld die minder geluk hebben gehad verdienen dit. Daarom heeft Bumbo de stichting Bumbo Cares opgericht. Van het geld dat ze verdienen met de wereldwijde verkoop van de Bumbo producten geven ze een groot deel terug aan de maatschappij in Zuid-Afrika.

Hier vangt Bumbo Cares kansarme kinderen op en geeft ze een warme maaltijd, mogelijkheden om te sporten en indien nodig kunnen ze zelfs blijven overnachten.


Bij Bumbo Cares wordt niet gekeken naar huidskleur, ieder kind verdient een kans. Zo maakt Bumbo Cares echt een verschil!

Bumbo Cares - For the Love of childrenFLOOR SEAT

Dit zachte comfortabele kinderzitje kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kindje zelfstandig het hoofdje rechtop kan houden. Deze babysitter is een ideaal hulpmiddel voor het geven van een hapje of ter afwisseling. Wanneer je kindje in de Floor Seat zit dan zijn de beentjes hoger geplaatst dan de billetjes. Dit voorkomt dat het onderste gedeelte van de ruggenwervel belast wordt. Gebuik Bumbo Floor Seat op de grond, niet op verhoogde oppervlakken, in bad, douche of auto.

MULTI SEAT

De Multi Seat is het perfecte 3-in-1 kinderzitje. Gebruik het als Floor Seat, Kinderstoel of Booster. Dit stoeltje is voorzien van een afneembaar eetblad. Gebruik je het niet dan berg je het achter de rugleuning op. De zitting kan eruit genomen worden als de kinderen groter worden dus meer zitruimte nodig hebben. De Multi Seat is voorzien van riempjes om je kind vast te zetten en om het stoeltje te fixeren op een eetkamerstoel.BOOSTER SEAT

Met de Booster Seat zit je kind op de juiste hoogte aan tafel. De zitting is gemaakt van een zacht schuim dus erg comfortabel om heerlijk op te zitten tijdens de maaltijd of wanneer de kinderen aan tafel aan het spelen zijn. De Booster Seat is voorzien van veiligheidsriempjes voor stevige bevestiging op de eetkamerstoel.

STEP 'N POTTY

Dit vrolijke plaspotje heeft een uitneembaar binnenpotje. Is je kindje klaar voor de stap naar het grote toilet dan kun je het plaspotje omvormen tot opstapje en een losse toiletbril die je op de bestaande toiletbril plaatst. Zacht en ergonomisch gevormd voor optimale ondersteuning en comfort. Het opstapje is voorzien van een anti-slip basis.TOILET TRAINER

Deze losse toilet trainer leg je gewoon bovenop de bril van het grote toilet. Door het gewicht van je kind blijft de toiletbril mooi op zijn plaats. Erg comfortabel omdat deze toiletbril is gemaakt van een schuim. Zit lekker zacht en voelt warm aan.

ELIPAD

Handig voor de kinderen om op te zitten wanneer ze op de grond spelen. Maar als ouders heb je ook plezier van de Bumbo Elipad. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat je de kinderen in bad doet. De Elipad maakt het knielen op de badkamervloer een stuk comfortabeler.ACCESSOIRES

Er zijn losse accessoires verkrijgbaar zoals Play Tray en Cover Seat voor de Floor Seat en diverse speeltjes Suction Toys en PlayTop Safari.

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.