Bloom®

Bloom

Vanaf geboorte ligt je baby gezellig bij jullie aan tafel in de fresco chrome kinderstoel.

Je baby wil graag bij jullie zijn en leert dan meteen dat eten samen gebeurt.

Dat is belangrijk voor de sociale ontwikkeling van je kindje.

De fresco kun je flexibel in hoogte verstellen van eettafel tot keukenbarhoogte.

Met de wielen verplaats je de stoel gemakkelijk door het huis.Als je kindje iets ouder wordt kantel je de stoel naar de middenstand en kunt dan hapjes geven. Zodra je kindje goed zelfstandig kan zitten, plaats je de stoel volledig rechtop.De beugel en tafelset klik je eenvoudig op de stoel of je kunt de stoel aanschuiven aan tafel. Alle onderdelen die je nodig hebt in elke fase worden bij de stoel geleverd.

Alleen de snug comfort inleg voor pasgeborenen is een accessoire.

De consumentenbond heeft in dec. 2016 de fresco chrome uitgeroepen tot beste kinderstoel.

Fresco chrome kun je gebruiken tot 36kg, circa 8 jaar.

Nieuw van Bloom: de Wooly

Heerlijk zacht en knus voor je baby.

Creëer een bijzonder plekje in de fresco stoel met zachte Australische merino wol.

Deze gebruik je in de ligstand of als je kindje groter is rechtop. Je gebruikt de wooly op de grote zitting en rijgt de gordels er doorheen.

Wooly is wasbaar op wolprogramma.

Coco stylewood organic babylounger is een designstuk in je huis. En een natuurlijke plek voor je baby door het gebruik van berkenhout en biologisch katoen.

Coco heeft een zachte zelfwiegende beweging en een vijfpunts veiligheidsgordel.

Je kindje kan lekker loungen in de bloom coco stylewood tot 12 kilo.

Kies je eigen stijl coco uit 3 kleuren coco frames en 4 kleuren zittingen.

Voor pasgeborenen kun je de snug comfort inleg erbij bestellen.

Coco Go is verstelbaar in verschillende standen. Je kunt deze laten schommelen, maar ook vastzetten. De ingebouwde vibratiefunctie is rustgevend voor je kindje en helpt bij darmkrampjes.

En als je de Coco Go wilt opbergen, klap je deze makkelijk in en bergt deze op in de bijgeleverde tas. Zo kun je deze ook meenemen naar opa en oma of op vakantie.

Coco Go is verkrijgbaar in 2 kleuren berkenhout en 4 kleuren biologisch katoenen zittingen. Je kunt de Coco Go gebruiken tot je kindje 9KG is.

Alma mini is een langere wieg dan normale wiegen. Daardoor kan je kindje langer (tot ca. 9 maanden) genieten van de knusse wiegfase.De matrasbodem is in 2 hoogtes verstelbaar en groeit zo met je kindje mee. Door de bijgeleverde wielen verplaats je de alma makkelijk van de ouderslaapkamer naar de babykamer of zelfs naar de woonkamer. Zo is je kindje altijd dichtbij.

Alma is gemaakt van massief hout, met open spijlen voor goede ventilatie. Alma mini heeft geen installatie nodig. Als accessoires kun je matras, lakensets, matrasbeschermer en bumper er bijbestellen.

Bloom gebruikt uitsluitend baby veilige materialen.sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.