Op zondag is Baby-Dump gesloten en is het niet mogelijk een bestelling te plaatsen.

BabyBjörn®Een eenvoudiger leven met veel intimiteit

Ergonomische draagzakken en wipstoeltjes, mooie reisbedjes en wiegen, speelse en stabiele producten voor in de keuken en de badkamer – wij helpen je met de praktische zaken in je dagelijkse leven als ouder van een klein kind, zodat jij je kunt focussen op iets leuks. Wij doen geen concessies als het gaat om veiligheid, kwaliteit en design en bieden een groot aantal kleuren en materialen zodat je precies datgene vindt dat bij jou past.

Draagzakken

Wij hebben draagzakken voor iedereen – van eenvoudige modellen voor pasgeborenen tot ergonomische draagzakken met een heupriem die je lang en comfortabel op je rug kunt dragen. Met een draagzak van BABYBJÖRN heb je je baby dicht bij je, terwijl jij je handen vrij hebt om iets anders te doen!

Draag je baby dicht bij je

Een pasgeboren baby houdt ervan om dicht bij zijn ouders te zijn. In de armen van zijn ouders voelt een kind zich veilig en geliefd en een huilende baby is vaak tevreden zodra hij de nabijheid van zijn ouders voelt. Het dragen van je kind in een draagzak biedt veel voordelen!

Wipstoeltjes

Ergonomische wipstoel die natuurlijk schommelt zonder batterijen! Je baby kan slapen, rusten en spelen in onze wipstoeltjes. Geschikt vanaf de geboorte tot 2 jaar.

Ergonomisch wipstoeltje met een extra lange gebruiksduur

Een ergonomische wipstoel met een zacht en omsluitend design is perfect voor pasgeboren baby’s. Het wipstoeltje geeft een goede ondersteuning voor nek en rug, en de stoffen zitting vormt zich naar het lichaam van het kind en verdeelt het gewicht gelijkmatig. De bewegingen van je baby zetten het wipstoeltje in beweging en hij kan heerlijk schommelen, terwijl de motoriek en de balans op een natuurlijke manier worden getraind.

Het wipstoeltje kan in drie hoogtes worden versteld. Je kunt hem inklappen en eenvoudig meenemen. Als je kind zelf kan lopen en zitten, kun je het wipstoeltje als een mooie kinderstoel gebruiken.

Wiegje & Reisbedje

Onze reisbedjes zijn eenvoudig op te zetten en in te klappen, en eenvoudig mee te nemen. Het wiegje heeft een zachte en verende schommelbeweging en is een knusse slaapplek voor je baby. Welk bedje je ook kiest, je kind zal heerlijk slapen.

Laat je baby veilig slapen op reis

Het is een spannende ervaring om met kinderen op reis te gaan en de wereld door de ogen van je kind te bekijken! Reizen met een baby kan ook een uitdaging zijn als de natuurlijke routine wordt verbroken. In zijn eigen reisbedje kan je baby veilig slapen, ook als je op reis gaat

Wieg je baby in slaap

Een wiegende beweging helpt kleine baby’s vaak om rustig te worden. Een lichtgewicht wiegje is daarom vanaf het begin een goede slaapplek voor je baby. Je kunt hem eenvoudig verplaatsen en hij is perfect voor de eerste maanden als je kind vaak slaapt. ’s Nachts kun je het wiegje eenvoudig naast je bed zetten, zodat je je baby dicht bij je hebt als je slaapt.Keuken

Met een kinderstoel, kinderbestek en slab in vrolijke kleuren wordt de maaltijd een aangename ervaring voor je kind. Onze kinderstoel is veilig en comfortabel om in te zitten. Onze borden, slabbetjes en bekers zijn praktisch, stevig en duurzaam – perfect voor kleine handjes die alles zelf willen ontdekken!

Zelf leren eten

Zelf leren eten is een grote gebeurtenis voor je baby! Veel kinderen zijn nieuwsgierig naar eten en hebben een grote eetlust, terwijl andere kinderen iets meer tijd nodig hebben.

Badkamer

Ontdek onze badkamerproducten in vrolijke kleuren die je kind geweldig zal vinden! Welk potje je ook kiest, hij staat stevig op de vloer, is comfortabel om op te zitten en eenvoudig te reinigen. Met ons praktische opstapje kan je kind zelf bij de wastafel en op het toilet komen.

Een kleurrijk potje maakt de potjestraining leuker

Onze potjes en opstapjes zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren en zo mooi dat je ze kunt laten staan! Kies een kleur die bij jouw badkamer past of misschien een potje of opstapje in de favoriete kleur van je kind?sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.