AeroSleepĀ®AeroSleep laat je baby veilig slapen

De slaapproducten van AeroSleep geven je baby een veilige nachtrust, zodat ook jij gerust kunt slapen. Ontdek onze totaaloplossing: een matras, matrasbeschermer met 3D-honingraatstructuur en onze hoeslakentjes. AeroSleep is een 100% Belgisch merk dat al haar producten op een wetenschappelijke manier laat testen. Die kwaliteit is het resultaat van jaren research, constante innovatie en ontwikkeling van nieuwe, verbeterde producten.

Hoe werkt AeroSleep nu precies?

De AeroSleep matrasbeschermer is opgebouwd uit 3 lagen. De ademende structuur zorgt ervoor dat je kindje veilig slaapt, de absorptielaag neemt al het vocht op (speeksel, reflux, urine...) en de laag aan de onderkant is de waterdichte laag: die houdt je matras schoon. Je hebt dus een alles-in-één oplossing die zowel je kindje als je matras beschermt!

Meer over de ademende laag

In de matrasbeschermer van AeroSleep zit een open 3D-structuur, die tegelijkertijd ook heel stevig is. Deze open structuur is eigenlijk een luchtlaagje dat je niet kan indrukken. Op die manier ligt ook je kindje op deze luchtlaag en kan het altijd blijven ademen, zélfs als het op z'n buikje terechtkomt. Mogelijk vocht zakt meteen door deze open structuur naar de absorptielaag en blijft daar netjes zitten.

Sleep Safe Packs

Hiermee koop je een hoogwaardige matras en matrasbeschermer in één handig pakket. Het matras is stevig en biedt uitstekende ondersteuning voor baby's rugje en won mede daardoor het Beste Babymatras certificaat van de Consumentenbond. De AeroSleep matrasbeschermer zorgt ervoor dat je kindje veilig slaapt en kan blijven ademen.

Bekijk hier alle Sleep Safe Packs in de verschillende afmetingen >>

Sleep safe hoeslakens

De ademende hoeslakentjes zijn onmisbaar bij de AeroSleep matrasbeschermer. Zij garanderen verder de luchtdoorlaatbaarheid doordat ze zowel in droge als natte toestand nog steeds 100% luchtdoorlaatbaar zijn. Ze zijn bovendien ook geperforeerd (kleine gaatjes), waardoor je kleintje in de beste omstandigheden kan slapen!

Ontdek alle hoeslakentjes >>Sleep safe matrasbeschermer

Dé ademende matrasbeschermer die je kindje veilig laat slapen. Bestaat uit 3 lagen: de luchtdoorlaatbare 3D-laag, de absorptielaag en de waterdichte laag.

  • Beschermt zowel je kindje als je matras
  • Wasbaar op 60°C!
  • Anti-bacterieel, anti-allergeen
  • Verkrijgbaar in verschillende maten, past dus rond elke matras
  • Maatwerk mogelijk!

Bekijk hier alle beschikbare maten van de AeroSleep matrasbeschermer >>

Sleep safe layer

Deze matrasbeschermer heeft alle ademende eigenschappen en laat je kindje veilig slapen, maar dan zonder absorptielaag en waterdichte laag. Deze matrastopper is dan ook geschikt voor plastic matrassen die al waterbestendig zijn en waarvoor je dus eigenlijk geen waterdichte matrastopper nodig hebt.

Ontdek alle afmetingen >>Sleep safe bed bumper

De AeroSleep Bed Bumper is een bedomrander die voorkomt dat je kindje zich bezeert tijdens het heen en weer draaien in z'n ledikantje. De Bed Bumper is ook voorzien van de 3D-honingraatstructuur, waardoor je kindje kan blijven ademen als het per ongeluk met z'n neusje tegen de bedomrander ligt.

Ontdek beide kleurtjes >>

Sleep Safe hoofdkussen

Het AeroSleep hoofdkussen is een eerste hoofdkussen voor je kleintje dat ook uitgerust is met de 3D-honingraatstructuur. Daardoor kan je kindje blijven ademen als het onder het kussentje terechtkomt.

  • Verkrijgbaar in 2 maten: S en M
  • Aanpasbaar in hoogte door de verschillende vullingen
  • Machinewasbaar op 60°C

Ontdek beide hoofdkussens >>De 3 eigenschappen van AeroSleep:Nog vragen over AeroSleep? Bezoek dan de website: www.aerosleep.comsluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.