ABZ

SINDS 1921 GESPECIALISEERD IN BABY- & TIENERSLAAPCOMFORT

Het merk ABZ staat voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment kindermatrassen in zowel standaardafmetingen als in de meest uiteenlopende afwijkende maten. Nergens zal men een breder assortiment aantreffen. Constante innovatie, in samenwerking met geselecteerde leveranciers, maakt dat ABZ de specialist is in baby- & tienerslaapcomfort, en dat al sinds 1921!

Precies omwille van onze specialisatie letten wij erop dat uitsluitend kindvriendelijke materialen worden toegepast, die ook voldoen aan het predikaat 'milieuvriendelijk'.Ontdek meer op www.abzzz.be

ONTDEK DE BEESTENBOEL MATRASSEN VAN ABZ

Elk dier in de beestenboel staat voor een unieke matras in de ABZ collectie. Ontdek de broertjes Kangoeroe en Wallaby, ze springen heel de dag vrolijk in het rond en staan dan ook voor kwaliteitsvolle pocketveermatrassen. Onze sterke vriend de Mammoet staat voor degelijkheid en een sterke en stevige matras.

De meeste Beestenboel Matrassen van ABZ zijn voorzien van een TENCEL hoes. Tencel is een bijzonder natuurlijk product met een klimatiserende werking, afkomstig van de eucalyptusboom. de stof neemt 30% meer vocht op dan katoen, verspreidt dit snel over haar vezels zodat het kan verdampen en de matras snel droogt. door de eucalyptus is het textiel van nature antibacterieel en schimmelwerend.

De vezelstructuur is uiterst zacht en irritatievrij voor de gevoelige huid. Tencel betekent een ware revolutie in de wereld van matrastijken. tencel is de eerste recycleerbare vezel die alle voordelen biedt van een chemische vezel qua sterkte. in droge toestand is tencel 30 % sterker dan katoen. nat behoudt tencel maar liefst 85% van zijn sterkte. De textuur van de garens geeft een edele look aan de matras. Verder is tencel garen heel hygiënisch: er kan zich moeilijk vuil in nestelen.

AIRGOSAFE MATRASTOPPER

Een goede nachtrust voor je baby is zeer belangrijk voor de groei en ontwikkeling van het kind. We helpen je graag bij de keuze van het juiste matrasje want een goede matras is nog altijd het allebelangrijkste!. Eens de matras gekozen, kan deze gecombineerd worden met de Airgosafe matrastopper. Elke ABZ Matras kan gecombineerd worden met de Airgosafe Topper.

De Airgosafe matrastopper is in de eerste plaats bijzonder comfortabel, maar ook enorm gebruiksvriendelijk. Door de opbouw (4 lagen) van de matrastopper ben je er ook altijd zeker van dat je kind in een gezonde slaapomgeving vertoefd. Bij eventuele ongelukjes (bvb. reflux) is de topper voorzien van een ondoordringbare onderlaag. We hebben dan ook gedacht aan de ouders want, de matrastopper kan je in zijn geheel wassen op 60°c. De ventilatiecapaciteit van de Airgosafe is ongeëvenaard en uniek in de markt door de zelf ontwikkelde samenstelling.

Welke eisen stelt u eigenlijk aan uw eigen matras? Laat uw kind het dan niet met minder doen!

sluiten

Baby-Dump maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.